Το-κοπή-τη-πίτα the Bloode way

Το-κοπή-τη-πίτα the Bloode way

Εμείς στο Bloode καλωσορίσαμε τα Kαρναβάλια, κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!

Την Παρασκευή  2/2 σύσσωμη η ομάδα του Bloode συγκεντρώθηκε στα κεντρικά γραφεία για την πρώτη μεγάλη συνάντηση της χρονιάς! Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας (είχε και φλουρί! Τυχερή Κωνσταντίνα! ) , κάναμε μια ανασκόπηση στο 2017 και συζητήσαμε για τους νέους στόχους για το πρώτο 6μηνο του 2018!

Τι έγινε το 2017 στο Bloode;

Η Ασπασία, HR Director του Bloode, μοιράστηκε μαζί μας μερικά νούμερα για να καταλάβουμε το έργο που έχει γίνει μέσα στο 2017. Κάθε μεγάλη αλλαγή στον κόσμο ξεκινά από ατομικό επίπεδο.Έως το 2017 καταφέραμε να ικανοποιήσουμε  πάνω από 190 εκκλήσεις για αίμα. Ως αποτέλεσμα της έως τώρα δουλειάς του Bloode,  έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα 4.500 εθελοντές αιμοδότες πρόθυμοι να προσφέρουν 10’ για να σώσουν με την σειρά τους 3 ζωές ο καθένας!Τα επιτεύγματά μας μάς εμπνέουν κάθε μέρα για το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Αν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, μπορούμε να τα καταφέρουμε και καλύτερα!

Τα πλάνα μας για το 2018

Και θα τα καταφέρουμε! Όπως μας ανέφερε και ο Αλέξανδρος, Managing Director του Bloode, η ομάδα μας έχει ξεκινήσει δυναμικά το 2018 με αιμοδοσίες και αναμένονται περισσότερα! Η ομάδα μας ετοιμάζει ήδη τις επόμενες εταιρικές αιμοδοσίες, δραστηριότητες ανοιχτές στο κοινό και συνεργασίες και με άλλες like-minded ομάδες ανθρώπων. Η οικογένεια του Bloode μεγαλώνει διαρκώς, αναπτύσσεται, ανοίγει φτερά και ατενίζει τον ορίζοντα με αισιοδοξία έχοντας στο πλευρό την συμπαράσταση των εθελοντών αιμοδοτών μας, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς!

 

Το οφείλουμε στον εαυτό μας οι περισσότεροι να συνεισφέρουμε σε έναν κοινό σκοπό : στην ενημέρωση και την αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

 

Μπορείς να γίνεις κι εσύ μέλος του δικτύου εθελοντών αιμοδοτών κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα του Bloode ώστε να λαμβάνεις τα νέα μας! Μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι για τις ενεργές εκκλήσεις για αίμα και αιμοπετάλια, να μοιράζεσαι την άποψή σου για την αιμοδοσία μέσα από την στήλη μας «Stories» ως Εθελοντής του μήνα και με την γνώμη σου! Στο χέρι μας είναι να αναπτύξουμε περισσότερο και να απογειώσουμε το όνειρό μας έμπρακτα ώστε να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό σε όσους έχουν ανάγκη για αίμα & αιμοπετάλια αλλά και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μείνε συντονισμένος λοιπόν καθώς έχουμε ήδη ετοιμάσει τις επόμενες ανοιχτές αιμοδοσίες μας που θα μπορείς να συμμετέχεις! Ακολούθησέ μας στο Facebook & στο Instagram ώστε να ενημερώνεσαι up-to-date για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα και όσα ετοιμάζουμε.

Το 2018 θα είναι ένα μοναδικό και δημιουργικό έτος για όλους μας! Θες να γίνεις κι εσύ μέλος της οικογένειας εθελοντών αιμοδοτών του Bloode; Σε περιμένουμε!

 

 

 

SaveSave