Ο Μάιος βρήκε το Bloode ανανεωμένο!

Ο Μάιος βρήκε το Bloode ανανεωμένο!


Ο Μάιος ήταν ένας πολύ σημαντικός μήνας για το Bloode, αφού πλέον μέσα  από το καινούριο site bloode.org μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει με μια μικρή δωρεά, κάνοντας κάτι μικρό για κάτι μεγάλο! Ταυτόχρονα όμως, η ομάδα του Bloode συνέχισε τις δράσεις της ξεκινώντας νέες συνεργασίες με σκοπό όλο και περισσότερος κόσμος να ευαισθητοποιείται για το θέμα της αιμοδοσίας.


Συνεργασία με Mercedes-Benz Hellas

     Μέσα στο Μάιο είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε τη πρώτη αιμοδοσία σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz Hellas. Η συνεργασία αυτή στέφθηκε με επιτυχία αφού 40 εργαζόμενοι προσήλθαν, μαζεύοντας 29 μονάδες αίματος.  H κα Γεωργία Παπαδάκη από το τμήμα HR  μοιράστηκε μαζί μας: “Τα τελευταία χρόνια η Mercedes-Benz Hellas φύτεψε το σπόρο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και άρχισε να καλλιεργεί την κουλτούρα της προσφοράς, κάνοντας τον εθελοντισμό και την αξία της ανιδιοτέλειας κομμάτι της καθημερινότητας όλων των εργαζομένων της. Με moto το #love2give πραγματοποιήθηκε η πρώτη αιμοδοσία της εταιρείας για αυτό το έτος.” H άψογη συνεργασία και το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επόμενη αιμοδοσία!

 

 

H μεγαλύτερη ανοικτή αιμοδοσία της χρονιάς!

   Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν φοιτητές γίνονται αιμοδότες, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά τους για να σώζουν ζωές. Γι’ αυτό, ευχαριστούμε πολύ την Ομάδα Εθελοντισμού του Παντείου Πανεπιστημίου που δούλεψαν μαζί μας με όρεξη και αισιοδοξία για να φτάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Πάνω από 50 φοιτητές ήρθαν στην αιμοδοσία, στην οποία συγκεντρώθηκαν 32 μονάδες αίματος και 21 δείγματα μυελού των οστών.

 

Με διαδραστικό παιχνίδι για την αιμοδοσία στο ThinkBiz Academy

    Στις 18 και 19 Μαίου βρεθήκαμε στο ThinkBiz Academy, σε ένα συνέδριο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φοιτητών. Από το περίπτερο μας και πάνω από το διαδραστικό παιχνίδι του Bloode, είχαμε την ευκαιρία να προωθήσουμε στους νέους την δράση μας αλλά και να συζητήσουμε μαζί τους για την αιμοδοσία και τα βήματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

 

 

“Κάνε κάτι μικρό για κάτι μεγάλο” workshop στο TEDxUniPi2018

To Σάββατο 12/5 η Ασπασία βρέθηκε στο TEDxUniversityofPiraeus 2018 για να εκπροσωπήσει το Bloode συντονίζοντας ένα διαδραστικό workshop. Όσοι συμμετείχαν στο workshop είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι πως τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν συνεισφέρουν σε κάτι μεγάλο. Μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία έμαθαν ότι τα σπουδαία πράγματα θέλουν χρόνο για να χτιστούν, αλλά κάθε μέρα μπορείς να φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου!