Όραμα & Αποστολή

Αποστολή & Όραμα

Ποίοι είμαστε

Το Bloode είναι μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών και την οργάνωση του συστήματος αιμοδοσίας

 

Αποστολή

Στόχος μας είναι, να ενημερώσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τους πολίτες ως προς την κοινωνική προσφορά. Να αλλάξουμε την κουλτούρα και τη συνείδηση των πολιτών γύρω από την αιμοδοσία.

 

Όραμα

Να βρίσκει αίμα όποιος το χρειάζεται μέσα σε μία μέρα.

 

Εστίαση

Θέλουμε οι νέοι να γίνουν κομμάτι της αλλαγής. Μέσα από καινοτόμες δράσεις, ευαισθητοποιούμε τη νέα γενιά για να μπει και να μείνει εφ όρου ζωής στο σύστημα αιμοδοσίας. Δημιουργούμε τους τακτικούς εθελοντές αιμοδότες του αύριο.

Οι αξίες μας

Ενσυναίσθηση

Νιώθουμε ότι ο κάθε εθελοντής και ο κάθε ασθενής θα μπορούσε να είναι ένας από εμάς. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε την εμπειρία και την αλληλεπίδραση αυτών των δυο αλληλένδετων ομάδων ανθρώπων.

 

Θάρρος

Υποστηρίζουμε τους στόχους μας με αφοσίωση και ξέρουμε ότι χρειάζεται δύναμη για να καταφέρουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε. Αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες σαν ευκαιρία για βελτίωση.

 

Καινοτομία

Στα αδιέξοδα προτείνουμε νέες λύσεις, προσεγγίζουμε τις διαδικασίες από άλλη οπτική σκοπιά και βρίσκουμε πάντα ένα τρόπο για να πετύχουμε την κοινωνική αλλαγή που οραματιζόμαστε.

 

Χαρά

Δημιουργούμε ευχάριστες εμπειρίες με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Χάρη σε αυτές, τόσοι άνθρωποι μοιράζονται μαζί μας το δώρο της αιμοδοσίας και γίνονται πρόθυμοι να διαδώσουν το μήνυμα μας.

 

Συνέπεια

Ξέρουμε να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα για να πετύχουμε ένα μεγάλο στόχο. Η συνέπεια στο λόγο μας και στο έργο που επιτελούμε μας οδηγεί καθημερινά σε καλύτερα αποτελέσματα και δημιουργεί τον κοινωνικό αντίκτυπο μας.