Το καλοκαίρι είναι μία πρόκληση για μας!

Το καλοκαίρι είναι μία πρόκληση για μας!

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος με τις μεγαλύτερες ελλείψεις αίματος, καθώς πολλοί εθελοντές φεύγουν για διακοπές και αμελούν την αιμοδοσία ενώ ταυτόχρονα οι ανάγκες αυξάνονται.  Γι’αυτό, το Bloode μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του οργάνωσε 6 αιμοδοσίες μέσα στον Ιούλιο. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην έλλειψη αίματος τους καλοκαιρινούς μήνες, άλλα η ανάγκη παραμένει! Πριν φύγεις θυμήσου να δώσεις αίμα για εκείνους που δεν μπορούν να πάνε διακοπές!

 

Νέα “Διαδρομή” για τη BEAT

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η BEAT μας εμπιστεύτηκε για να δημιουργήσουμε μαζί το πρόγραμμα αιμοδοσιών της, ανήκοντας πλέον στο δίκτυο των εταιρειών που ευαισθητοποιούνται στο όραμά μας. Κάπως έτσι, τη Παρασκευή 6/7 έγινε η πρώτη αιμοδοσία για τους εργαζόμενους της. Εκεί, 22 άτομα ήρθαν και συγκεντρώθηκαν 17 μονάδες αίματος και 2 δείγματα μυελού των οστών. Ανυπομονούμε για τις επόμενες διαδρομές μας μαζί τους. Να είμαστε συνεπιβάτες προς την εκπλήρωση του οράματος μας για αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες μονάδες αίματος από ποτέ για την Printec!

Άλλη μία εταιρία που επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας αυτό το μήνα  για πρώτη φορά είναι η Printec. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά αφού 40 εργαζόμενοι προσήλθαν για να δώσουν αίμα και δείγμα μυελού των οστών, βοηθώντας έτσι πολλούς ανθρώπους που το χρειάζονται! Μάλιστα, οι μονάδες αίματος που έχουν μαζευτεί έως τώρα είναι αρκετές. Μέσα στο 2018 ξεπερνούν ήδη τις συνολικές μονάδες που μαζεύτηκαν το 2017. Το Bloode συνεργάζεται με εταιρίες που είναι ήδη ευαισθητοποιημένες στο σκοπό του. Είναι πάντα χαρά μας που τις βοηθάμε να καταφέρνουν ακόμα περισσότερα.

 

Τέσσερις ημέρες – Τέσσερις αιμοδοσίες – Ένα ανεκτίμητο αποτέλεσμα

Η συνεργασία του Bloode με την Teleperformance έχει πλέον καθιερωθεί και φέρνει όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Με τέσσερις ημέρες αιμοδοσιών, αντί για τρεις, το κοινωνικό αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Η ομάδα του Bloode βρέθηκε στα γραφεία της Teleperformance. Υποδεχτήκαμε τους εργαζομένους και να τους βοηθήσαμε να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία αιμοδοσίας. Πάνω από 120 εθελοντές ήρθαν και προσέφεραν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του για καλό σκοπό. Συγχαρητήρια στη Teleperformance που αυξάνει κι άλλο τη κοινωνική προσφορά της, προσθέτοντας άλλη μία μέρα στις καθιερωμένες της αιμοδοσίες της.

Ένα μικρό πάρτι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Τη Τετάρτη 20/5  γιορτάσαμε με ένα μικρό πάρτυ όλα εκείνα τα μεγάλα αποτελέσματα που μας φέρνουν καθημερινά πιο κοντά στο στόχο μας, στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αιμοδοσίας στην χώρα μας. Μαζί μας ήταν οι οργανισμοί Labyrinth of Senses και Humane που καθημερινά προσπαθουν με μικρές κινήσεις να επιλύσουν μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

Ευχαριστούμε όλους για τη παρουσία σας και ιδιαίτερα τους υποστηρικτές, το Holy Garden που φιλοξένησε την γιορτή μας στον πιο ωραίο κήπο του κέντρου της Αθήνας, τον Πάνο Σουρούνη και τον ραδιοφωνικό σταθμό Μεντα 88 fm για τις όμορφες μουσικές, την Bfresh Spitiko για τα ωραία και δροσιστικά cocktail και την PwC Greece για την σταθερή της αρωγή στις προσπάθειες μας!