Η πρώτη ανοιχτή προς το κοινό αιμοδοσία για το 2018

Η πρώτη ανοιχτή προς το κοινό αιμοδοσία για το 2018

Το Σάββατο 3/2 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία του Blood-e για το 2018 σε συνεργασία με την Fitness Motivation Hellas. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη).

Η προσέλευση ξεκίνησε από τις 9:00πμ και υπολογίζεται ότι προσήλθαν πάνω από 40 άτομα. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 18 φιάλες αίματος – εκ των οποίων 9 δόθηκαν για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες – και ακόμα 5 έδωσαν δείγμα για δωρεά μυελού των οστών. Την συλλογή των μονάδων αίματος ανέλαβε το νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

 

 

 

 

 

Παράλληλα με την αιμοδοσία, η Fitness Motivation Hellas προσέφερε:

  • Μάθημα Pilates με σκοπό να γνωρίσουμε την μέθοδο γυμναστικής pilates από την Instructor Σοφία Καρυώτη.
  • Διατροφική ενημέρωση από την διατροφολόγο Ελίνα Ασημακοπούλου με θέμα «Η πρωτεΐνη στην διατροφή μας και πως βοηθά ανάλογα τον στόχο μας».
  • Μάθημα Yoga από τους Instructor Μαρία Μαγκανάρη και Κυριάκο Μιχαήλ.

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και συνεργάτες μας για την συνεισφορά τους στην αιμοδοσία και την υποστήριξη: 
  • τον Ιωάννη Μπάκα από την Fitness Motivation Hellas
  • την Amila που παρείχε τον αθλητικό εξοπλισμό (στρώματα γυμναστικής, μπάλες κλπ)
  • την E-food που παρείχε τα snack και τα νερά
  • την B-fresh που παρείχε τους χυμούς

Επίσης, η Fitness Motivation Hellas παρείχε βραχιολάκια με το moto τους σε όσους έδωσαν  αίμα ή συμμετείχαν στα προγράμματα γυμναστικής.

 

 

 

 

Θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για τα νέα του Bloode; Κάνε σήμερα την εγγραφή σου εδώ και ενημερώσου για τις επερχόμενες αιμοδοσίες που θα διεξαχθούν σύντομα καθώς και για τις ενεργές εκκλήσεις για αίμα και αιμοπετάλια.

 

Ας μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη δίνοντας λίγη ζωή και ένα χαμόγελο με μία απλή κίνηση. Άλλωστε, στο χέρι μας είναι!