Η Άνοιξη μπήκε με 4 αιμοδοσίες και 159 μονάδες αίματος!

Η Άνοιξη μπήκε με 4 αιμοδοσίες και 159 μονάδες αίματος!

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των δράσεων μας συνεχίστηκαν και τον Μάρτιο αφού πραγματοποιήθηκαν τρεις εταιρικές αιμοδοσίες καθώς και μία ανοικτή προς το κοινό. Η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους στις δράσεις μας είναι θερμή, μας γεμίζει ελπίδα και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό!


Το Bloode στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Τη 1η Μαρτίου υποδεχτήκαμε την άνοιξη στα γραφεία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών όπου πάνω απο 60 εργαζόμενοι μαζεύτηκαν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους συγκεντρώνοντας 48 μονάδες αίματος. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία μιας και διπλασιάσαμε τη προσέλευση στην αιμοδοσία!


Τριήμερο Αιμοδοσιών στην Teleperformance.

To καθιερωμένο τριήμερο αιμοδοσιών της Teleperformance πραγματοποιήθηκε 6,7,8 Μαρτίου και τα αποτελέσματα  είναι εντυπωσιακά αφού 140 εργαζόμενοι προσήλθαν στην αιμοδοσία με όρεξη να προσφέρουν. Συνολικά, συλλέχθηκαν 84 μονάδες αίματος και 9 δείγματα μυελού των οστών. Τέτοια αποτελέσματα μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν ώθηση να συνεχίζουμε! Όπως αναγράφεται και στα βραχιολάκια που φόρεσαν οι αιμοδότες: “I’m a blood donor, what is your superpower?”.


“Better Health for a Better World” από την Mylan.

Η αποστολή της Mylan είναι να προσφέρει “Better Health for a Better World” και το απέδειξε στις 14/3 όταν 30 εργαζόμενοι προσήλθαν στην αιμοδοσία και πρόσεφεραν 16 μονάδες αίματος και 8 δείγματα μυελού των οστών. Είμαστε πάντα χαρούμενοι να ξεκινάμε συνεργασίες με εταιρίες που έχουν θέληση να βοηθήσουν το σκοπό μας και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

 

Ανοικτή αιμοδοσία με το ThinkBiz στο ACEin.

Την Τρίτη 27/3 διοργανώσαμε δράση αιμοδοσίας στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation  με την υποστήριξη του ThinkBiz. Kαταφέραμε να συγκεντρώσουμε 11 μονάδες αίματος με την βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών μας. Κάθε σταγόνα είναι σημαντική για τους ανθρώπους που το χρειάζονται και γι’ αυτό ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν!