Financial Responsibility

Financial Responsibility

Γιατί να στηρίξεις το  Bloode;

Η ομάδα του Bloode αποτελείται από νέους που δίνουν το χρόνο και το ταλέντο τους για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων εδώ και τρία χρόνια. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε νέους εθελοντές, να εμπνεύσουμε πολίτες και οργανισμούς να αναλάβουν δράση, να σώσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές. Τώρα χρειαζόμαστε την στήριξη σου για να μεγαλώσουμε και να σταθεροποιήσουμε την δράση μας. Θέλουμε σύντομα να έρθει η μέρα που κανείς δεν θα αγωνιά για το αν θα βρεθεί αίμα. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο και να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να έρθουν σε μια ανοιχτή αιμοδοσία, λαμβάνοντας μια εμπειρία που θα τους κάνει να επιστρέφουν για όσο μπορούν. Με την δωρεά σου κάνεις μια μικρή κίνηση για να στηρίξεις έναν μεγάλο στόχο. Βοήθησε μας να φέρουμε την αλλαγή!

 

Που πάνε τα χρήματα μου;

Οι πόροι μας μοιράζονται στην ενημέρωση των πολιτών και στην δημιουργία νέων δράσεων αιμοδοσίας. Από την ίδρυση μας ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2015 να διοργανώσουμε 84 εθελοντικές αιμοδοσίες και δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Έχουμε λάβει 294 εκκλήσεις για αίμα στις οποίες έχουν ανταποκριθεί 522 εθελοντές αιμοδότοες. Στόχος μας για το 2020 είναι κάθε μήνα να διοργανώνουμε τουλάχιστον 1 ανοιχτή προς το κοινό αιμοδοσία και να κινητοποιούμε 4 οργανισμούς να αναπτύξουν το δικό τους πρόγραμμα εθελοντισμού και αιμοδοσίας, εστιάζοντας στις δράσεις για τα παιδιά και ασθενείς με σπάνιες παθήσεις που χρειάζονται συχνά αίμα.

Τα έσοδα από τις δωρεές αξιοποιύνται αποκλειστικά για τη διοργάνωση αιμοδοσιών και δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποιήσης των πολιτών για την αιμοδοσία. Η βιωσημότητα του Bloode και τα λειτουργικά έξοδα καλύπτονται από δωρέες Κοινοφελών Ιδρυμάτων και έσοδα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Άλλοι τρόποι για να βοηθήσεις.

Με 10 λεπτά ανώδυνης προσφοράς μπορείς να γίνεις ένας ανώνυμος ήρωας για 3 συνανθρώπους σου. Για αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν αίμα όμως, δίνουμε την δυνατότητα να μας στηρίξουν οικονομικά με ό,τι ποσό θέλουν ώστε να δημιουργήσουμε κι άλλους ήρωες!. Για εσένα που ψάχνεις κι άλλους τρόπους να στηρίξεις, έχουμε τον τρόπο:

  • Γράψου τώρα ως εν δυνάμει εθελοντής  για να λαμβάνεις τις εκκλήσεις που δημιουργούνται και να τις προωθείς στο δικό σου δίκτυο, βοηθώντας μας να βρούμε νέους εθελοντές.
  • Επικοινώνησε μαζί μας μέσω facebook ή στο bloode@bloode.org για να διοργανώσουμε μαζί μια αιμοδοσία αν πιστεύεις ανήκεις σε μια κοινότητα ανθρώπων που θα μπορούσε να αναπτύξει το δικό της πρόγραμμα αιμοδοσίας.
  • Ακολούθησε μας στα social media και μοιράσου από εκεί το μήνυμα μας με περισσότερους ανθρώπους