Εταιρικές Αιμοδοσίες


Στο Bloode είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες μας με εταιρίες που επιθυμούν να αναπτύξουν την κουλτούρα εθελοντισμού και να μεγιστοποιήσουν το κοινωνικό τους αντίκτυπο, μέσω της αιμοδοσίας. Στα 7 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε διοργανώσει περισσότερες από 61 εταιρικές αιμοδοσίες και πλέον μας εμπιστεύονται περισσότερες από 20 εταιρείες για τα προγράμματα αιμοδοσίας τους.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στα πλαίσια μιας δράσης εθελοντισμού, φροντίζουμε για όλες τις λεπτομέρειες της αιμοδοσίας από την αρχή μέχρι το τέλος και βοηθάμε τις εταιρίες να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα τους, μέσα από καινοτόμες παράλληλες δράσεις και ένα ολοκληρωμένο επικοινωνιακό πλάνο.


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ

Με το πρόγραμμα του Bloode αυξάνεται σημαντικά η προσέλευση στην αιμοδοσία με αποτέλεσμα να ενισχύεται ακόμα περισσότερο η τράπεζα αίματος των εργαζομένων. Ταυτόχρονα όμως, δημιουργείται μια ξεχωριστή εμπειρία αιμοδοσίας που αυξάνει το engagement των υπαλλήλων.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά εθελοντών αιμοδοτών σε σχέση με τις ανεπτυγμένες χώρες, ενώ ταυτόχρονα οι ετήσιες ανάγκες της για αίμα αγγίζει τις 700.000. Γι’ αυτό, η ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος της χώρας, που επιτυγχάνεται με τις δωρεές των εργαζομένων έχει τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο. Παράλληλα, η οικονομική στήριξη που λαμβάνουμε από τις εταιρίες μας βοηθάει να κάνουμε ενέργειες με σκοπό να λύσουμε το πρόβλημα της αιμοδοσίας στην Ελλάδα. Δείτε εδώ πως αξιοποιούνται οι δωρεές.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Οι συνεργασίες μας έχουν οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού έχουμε επιτύχει έως και 80% αύξηση στη προσέλευση της αιμοδοσίας. Μάλιστα, οι αιμοδοσίες μας με τη PwC και τη Space Hellas έχουν βραβευτεί στα Responsible Business Awards.

Δες τι κάναμε μετην PwC και τι κάναμε με την Space Hellas.