Πως η ομάδα αίματος δείχνει τον χαρακτήρα σου.

 

Το ήξερες πως η ομάδα αίματός σου μπορεί να δείξει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα σου;

Ο τύπος της ομάδας αίματος σου αποτελεί δείκτη της προσωπικότητάς σου και επηρεάζει όχι μόνο την συμπεριφορά, αλλά ακόμα και τις σχέσεις σου.

Οι ομάδες αίματος, οι οποίες ανακαλύφθηκαν το 1900 από τον Karl Landsteiner, αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα που καθορίζει το αν είμαστε ευτυχισμένοι και με ποιους ανθρώπους ταιριάζουμε περισσότερο.  Για παράδειγμα, το αν κάποιος είναι ντροπαλός, εγωιστής ή ευαίσθητος μπορεί να ωφείλεται σε συγκεκριμένο βαθμό και στην ομάδα αίματός του.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ενώ η συγκεκριμένη θεωρία δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά μέχρι σήμερα, έχει διαδωθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ιαπωνία, όπου η ομάδα αίματος αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να βρει κάποιος δουλειά, αλλά και για να επιλέξει σύντροφο.  Οι Ιάπωνες πιστεύουν πως σημαντικές πτυχές της προσωπικότητάς μας επηρεάζονται από τον τύπο της ομάδας αίματός μας και έχουν αναπτύξει συγκεκριμένα προφίλ βασισμένα στην ομάδα αίματος.

Εσυ θέλεις να μάθεις ποιος  είσαι με βάση την ομάδα αίματός σου;

Ομάδα αίματος Α

Οι άνρωποι με ομάδα αίματος Α χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερομάδα αίματος Αη ψυχραιμία και σταθερότητα, ειδικά σε κρίσιμες καταστάσει, όπου οι άλλοι αδυνατούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Είναι αρκετά ντροπαλοί και τους αρέσει να αναζητούν διαρκώς την ηρεμία, καθώς θεωρούνται αρμονικές προσωπικότητες. Σε αυτά τα πλαίσια, τείνουν να αποφέυγουν έντονες αντιπαραθέσεις και νοιώθουν άβολα όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Ωστόσο, δεν πάυουν να είναι ευγενικοί, αφοσιωμένοι και υπεύθυνοι, ενώ θεωρούνται και άκρως αποτελεσματικοί στην δουλειά τους. Επίσης, είναι εξαιρετικά δημιουργικά άτομα και διαθέτουν καλλιτεχνικό και ευαισθητοποιημένο χαρακτήρα. Χαρακτηρίζονται από εσωστρέφεια, υπομονή, συντηρητικότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις από τελειομανία. Όσον αφορά στα χειρότερα στοιχεία τους, μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι εμμονικοί και πεισματάρηδες.

Ομάδα Β

Τα άτομα με ομάδα αίματος Β θεωρούνται ιδιαίτερα αναλυτικομάδα αίματος Βοί και πρακτικοί χαρακτήρες. Συγκεντρώνονται απόλυτα σε οτιδήποτε κάνουν και συχνά αφιερώνουν πολύ χρόνο αναλύωντας και κατανοώντας το έργο τους και τις ευρύτερες συνθήκες τους. Δεν διστάζουν να θέτουν υψηλούς στόχους και να επιμένουν ακόμα και όταν οι άλλοι παραιτούνται. Σε αυτά τα πλαίσια, είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι και παθιασμένοι. Παρόλ’αυτά, αρκετές φορές συναντούν δυσκολίες στην συνεργασία τους με άλλους, καθώς απολαμβάνουν να θέτουν και να ακολουθούν τους δικούς τους κανόνες.  Θεωρούνται ως ένα βαθμό ατομικιστές και δίνουν περισσότερο έμφαση στη λογική, παρά στα συναισθήματα, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να δείχνουν σοβαροί και ψυχροί. Τα χειρότερά τους στοιχεία είναι πως μερικές φορές είναι ανεύθυνοι, μοναχικοί και ξεχασιάρηδες.

Ομάδα Αίματος 0

Τα άτομα που έχουν ομάδα αίματος 0 χαρακτηρίζονται από την εομάδα αίματος 0ξωστρέφεια, την κοινωνικότητα και την ευελιξία τους. Ωστόσο, δυσκολεύονται να αναλάβουν ένα έργο και να το διεκπαιρεώσουν ολοκληρωτικά, καθώς συνηθίζουν να βαριούνται αρκετά εύκολα. Θεωρούνται ασυμβίβαστες και ανεξάρτητες προσωπικότητες, ενώ συχνά απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Διαθέτουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, λένε πάντα αυτό ακριβώς που σκέφτονται και είναι ιδιαίτερα αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί. Συνηθίζουν και ακούν την γνώμη των άλλων, καθως είναι άτομα στοργικά και γενναιώδορα,  σπανιώς όμως ακολουθούν τις απόψεις άλλων και μερικές φορές είναι ισχυρογνώμονες και ανυποχώρητοι. Τέλος, έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται άμεσα στο εκάστοτε περιβάλλον. Τα χειρότερα στοιχεία τους είναι η αλαζονία τους, καθώς και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους άλλους.

Ομάδα αίματος ΑΒ

Τα άτομα με ομάδα αίματος ΑΒ βρίσκονται στην πλεονεκτική θέσηομάδα αίματος ΑΒ να συνδυάζουν στοιχεία και από τις δύο προσωπικότητες, της ομάδας αίματος Α και της ομάδας αίματος Β. Αυτο σημαίνει πως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, μπορεί να είναι ντροπαλοί και εξωστρεφείς χαρακτήρες ταυτόχρονα.  Ως προσωπικότητες, είναι δημοφιλείς και γοητευτικοί, ενώ σπάνια αγχώνονται. Θεωρούνται αρκετά αξιόπιστα και υπεύθυνα άτομα και είναι διαρκώς πρόθυμα να βοηθήσουν τους άλλους. Διαθέτουν λογική σκέψηκαι ενδιαφέρονται για τις τέχνες. Τα χειρότερα τους στοιχεία είναι η εσωστρέφεια και η αναποφασιστικότητα τους, ενώ αρκετές φορές ασκούν έντονη κριτική και δυσκολεύονται να συγχωρέσουν τους άλλους.

Θες να μάθεις τα πάντα για την αιμοδοσία;

Κάνε εγγραφή στο Bloode πατώντας εδώ!