1 Μήνας – 5 Αιμοδοσίες – 117 Μονάδες αίματος

1 Μήνας – 5 Αιμοδοσίες – 117 Μονάδες αίματος

Αν και το 2018 είναι ακόμα στην αρχή του, το Bloode με τη νέα δομή και οργάνωση είναι πιο αποτελεσματικό από ποτέ, αφού έχουμε ήδη οργανώσει 5 αιμοδοσίες στις οποίες μαζεύτηκαν 117 μονάδες αίματος η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους εθελοντές μας, άλλα και τους πολύτιμους συνεργάτες μας.

Βοηθήσαμε τον Όμιλο Ωνάση να συγκεντρώσει περισσότερες μονάδες αίματος από ποτέ! 

Τον Φεβρουάριο συνεχίστηκε δυναμικά η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ωνάση, αφού πραγματοποιήσαμε δύο αιμοδοσίες για τους εργαζόμενους του. Η πρώτη έγινε στις 6/2 στο πανέμορφο κτήριο του Ιδρύματος Ωνάση στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ η δεύτερη στις 13/2 στα γραφεία της ναυτιλιακής Olympic Shipping & Management. Στα πλαίσια του επικοινωνιακού πλάνου για να μεγιστοποιήσουμε τη συμμετοχή των εργαζομένων μοιράστηκε την προηγούμενη μέρα ένα υγιεινό snack με συνημμένη μια υπενθύμιση για την αιμοδοσία. Επίσης, τις ημέρες των αιμοδοσιών προσφέρθηκαν τα υγιεινά snack που έφτιαξε ο chef του Bloode, Παύλου Σφηκάκη καθώς και οι χυμοί της bfresh spitiko.Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ωνάση στέφθηκε με επιτυχία αφού στις αιμοδοσίες αυτές μαζεύτηκαν 36  μονάδες αίματος, περισσότερες από όσες έχουν μαζευτεί ποτέ στο παρελθόν από τον Όμιλο!

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάσαμε την αγάπη δίνοντας αίμα με τη PwC!

Σε εορταστική διάθεση οι υπάλληλοι της PwC  έδειξαν την αγάπη τους δίνοντας 19 μονάδες αίμα και 6 δείγματα μυελού των οστών. Το θέμα της ημέρας ήταν “My Bloode Valentine” και η διακόσμηση ήταν ανάλογη. Όπως σε κάθε αιμοδοσία οι εργαζόμενοι έφτιαξαν και έφεραν φαγητά και γλυκά για τους αιμοδότες, δημιουργώντας μια ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα! Ευχαριστούμε τη PwC που στηρίζει τις δράσεις μας, και γίνεται μέρος της αλλαγής, βοηθώντας αυτούς που το έχουν ανάγκη.

H πρώτη εθελοντική αιμοδοσια του 2018 σε συνεργασία με τη Fitness Motivation Hellas.

Προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε νέους τρόπους να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για την αιμοδοσία και να την εντάξουμε στη κουλτούρα του. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οργανώσαμε το Σάββατο 3/2 σε συνεργασία με τη Fitness Motivation Hellas την πρώτη ανοικτή εθελοντική αιμοδοσία την χρονιάς! Στην αιμοδοσία αυτή συγκεντρώθηκαν 18 πολύτιμες ομάδες αίματος.  Παράλληλα με την αιμοδοσία έγιναν ανοικτά προς το κοινό μαθήματα yoga και pilates, καθώς και ενημέρωση από διατροφολόγο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ευχαριστουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη δράση μας!Ευχαριστούμε το Σεράφειο του Δήμου Αθηνών για την παροχή του πολύ όμορφου χώρου που έκανε δυνατή την πραγματοποίηση των παράλληλων δράσεων μας. Ευχαριστούμε επίσης το νοσοκομείο Άγιος Σάββας, την efood για τα γευστικά σνακ που ετοίμασε για τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, την bfresh spitiko για τους δροσιστικούς χυμούς για τους εθελοντές αιμοδότες μας καθώς και την AMILA για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού γυμναστικής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Fitness Motivation Hellas για την όμορφη συνεργασία.

Αιμοδοσία για το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη.

Η πρώτη αιμοδοσία της χρονιάς έγινε την Κυριακή 21/1 όταν το Bloode στήριξε το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη στην Τρίτη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας ΣΑΣΜ. Πάνω από 40 απόφοιτοι προσήλθαν και 31 έδωσαν αίμα, διπλάσιοι από ότι στη προηγούμενη αιμοδοσία! Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ήταν εκεί για να ενημερώσει τους εθελοντές για την τράπεζα μυελού των οστών. Ταυτόχρονα οι αιμοδότες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τους λόγους που δίνουν αίμα και να εμπνεύσουν και άλλους να κάνουν το ίδιο, γράφοντας στο “Inspiration Board” του Bloode.

Αιμοδοσία στο e-food.

H πιο πρόσφατη αιμοδοσία έγινε την Παρασκευή 23/2 στα γραφεία του e-food, όπου 16 εργαζόμενοι προσήλθαν και έδωσαν 13 μονάδες αίμα και 4 δείγματα μυελού των οστών. Το efood είναι ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας, αφού μας στηρίζει διαχρονικά με πολλούς τρόπους.

Ευχαριστούμε για όλα!