Ένας μήνας γεμάτος νέες συνεργασίες, φρέσκες ιδέες και τιμητικές διακρίσεις ήταν Οκτώβριος. Με την θερμοκρασία να πέφτει σιγά σιγά η ομάδα του Bloode καταστρώνει τα σχέδια για τον χειμώνα που έρχεται.

 

Χρύσο Βραβείο για την Συνεργασία του Bloode με την PwC 

Η συνεργασία μας με την PwC για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Συνεργασία επιχείdsc_7615ρησης με ΜΚΟ», κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Responsible Business Awards που διοργανώθηκε από την Boussias Communications και το Marketing Week, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Η βράβευση αυτή είναι για εμάς πολύ σημαντική καθώς η συνεργασία μας με την PwC, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016, είναι η πρώτη μας συνεργασία με εταιρεία. Η συνεργασία περιλαμβάνει την πραγματοποίηση δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας εσωτερικά στην PwC για τους εργαζομένους της καθώς και για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια και υποστηρίζονται από το Σύλλογο Φλόγα.

 

 

Στην αιμοδοσία που πραγματοποιήσαμε τον Ιούλιο με την PwC  για τους εργαζομένους της εταιρείας κατορθώσαμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό των εθελοντών αιμοδοτών ενώ για πρώτη φορά έγινε συλλογή δειγμάτων για μυελό των οστών με την συμμετοχή 53 εθελοντών!!! Οι αιμοδοσίες στην PwC θα συνεχίσουν, με την επόμενη μας αιμοδοσία να είναι προγραμματισμένη για την 1 Νοεμβρίου. Τον Φεβρουάριο του 2016, με την υποστήριξη της PwC  διοργανώσαμε την Ημέρα Εθελοντισμού για Παιδιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην όποια παραβρέθηκαν περισσότερα από 350 παιδιά και 120 εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι έδωσαν για αίμα για τις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο που φιλοξενεί ο σύλλογος ΦΛΟΓΑ.

«Η συνεργασία μας με την PwC όπως εμείς την βιώσαμε, είναι κάτι παραπάνω από την χορηγική υποστήριξη. Είναι η σύμπλευση και ένωση δύο δυνάμεων που έχουν ένα κοινό στόχο και όραμα, είναι η συνεργασία δύο ομάδων, για την επίτευξη ενός κοινωνικού στόχου. Ταυτόχρονα, όμως, η επιτυχημένη συνεργασία πέρα από το όφελος προς την κοινωνία, έχει προστιθέμενη αξία για τα συνεργαζόμενα μέρη. Πέρα από την αξία της προβολής και των οφελών κάθε κοινωνικής δράσης, για εμάς το κέρδος και ο στόχος είναι η ανταλλαγή γνώσης και ανάπτυξη των άυλων συστατικών των οργανισμών. Δηλαδή του ανθρώπινου κεφαλαίου, ως ο σημαντικότερος παράγοντας που μπορεί να κάνει το έργο μας διαχρονικό.» δήλωση η Ναταλία Κρίτσαλη, Co-Founder & CEO του Bloode.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC, Μάριος Ψάλτης, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό τιμά πρώτα απ’ όλα την πρωτοβουλία των νέων που δημιούργησαν το Bloode και όλους τους ανθρώπους της PwC που με ενθουσιασμό συμμετέχουν στα κοινωνικά προγράμματα της εταιρείας μας. Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε start-ups όπως το Bloode. Μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Είναι νέα παιδιά με πάθος και τη θέληση να βοηθήσουν με τη δουλειά τους δίνοντας λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Αυτός είναι και ο σκοπός της PwC.»

 

Κάθε Παρασκευή… μαγειρεύουμε

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολύ δημιουργικότητα και με μεγάλη όρεξη για δουλ… χμμμ μάλλον για φαγητό!!! Από αυτήν την Παρασκευή, και κάθε Παρασκευή, έρχεται στο Bloode o chef  Παύλος Σφηκάκης και μας μαθαίνει όλα τα μυστικά της υγιεινής διατροφής.

Μαζί μαγειρεύουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές που βοηθάνε στην βελτίωση της υγείας μας. Συνταγές που ανεβάζουν τον αιματοκρίτη μας, ρίχνουν την πίεση και την χοληστερίνη και μας θωρακίζουν ενάντια στον διαβήτη, στον καρκίνο και άλλες ασθένειες. Συνταγές που μας γεμίζουν ενέργιεια, καλή διάθεση και τονώνουν τον οργανισμό μας.

 

 

img_3503    img_3525

 

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, γιατί κάθε Παρασκευή…. μαγειρεύουμε!!!

 

 

 

No responses

Be the first to comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.