Καθώς το 2016 φτάνει στο τέλος του, η ομάδα του Bloode προετοιμάζεται για μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία αφιερωμένη στους τραυματίες από τροχαία ατυχήματα. Την Τετάρτη 07/12, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – Πάνος Μυλωνάς,διοργανώνουμε στο χώρο του συνΑθηνά μία αιμοδοσία που θα ενισχύσει την τράπεζα αίματος για τα τροχαία ατυχήματα. Η αιμοδοσία αυτή είναι ξεχωριστή και για έναν ακόμα λόγο : πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Global Shapers του Hub της Αθήνας και εντάσσεται στην παγκόσμια καμπάνια Blood4all. Στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής θα πραγματοποιηθούν 24 αιμοδοσίες σε 24 πόλεις του κόσμου. Στην ομάδα του Bloode είμαστε πολύ περήφανοι που ανήκουμε στην επιτροπή οργάνωσης της πρώτης ταυτόχρονης παγκόσμιας αιμοδοσίας !!!.

Το μήνα που πέρασε διοργανώσαμε τρεις αιμοδοσίες σε συνεργασία με τρεις εταιρείες. Με την PwC, την Isoplus και τη Stoiximan. Συνολικά ενημερώθηκαν περίπου 500 εργαζόμενοι για την αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών, ήρθαν περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι να δώσουν αίμα και συλλέχθηκαν 48 δείγματα μυελού των οστών. Το Δεκέμβριο ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την εταιρεία Novartis και το νέο έτος ακολουθούν πολλές νέες συνεργασίες.

Ο μήνας που μπαίνει είναι για εμάς πολύ σημαντικός καθώς γιορτάζουμε 2 χρόνια λειτουργίας !. Το χρόνο που πέρασε λειτούργησε για πρώτη φόρα η πλατφόρμα ικανοποίησης έκτακτων περιστατικών ικανοποιώντας 116 εκκλήσεις για αίμα. Αξίζει να τονισθεί ότι τον Αύγουστο που πέρασε, η πλατφόρμα του Bloode, με την κινητοποίηση των εθελοντών μας, βοήθησε μία κοπέλα προσφέροντάς της 188 μονάδες αίμα που χρειάστηκε για τη θεραπεία της.

Στην bloode.org είναι εγγεγραμμένοι πλέον περισσότεροι από 3.500 εθελοντές αιμοδότες. Αυτή τη χρονιά διοργανώσαμε 16 εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τρίπολη προσελκύοντας μερικές εκατοντάδες πολιτών. Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για εμάς ήταν η αιμοδοσία που πραγματοποίησαμε στις 28 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες για αίμα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και υποστηρίζονται από τη ΦΛΟΓΑ. Στην αιμοδοσία έδωσαν αίμα 120 εθελοντές, ενώ στην εκδήλωση προσήλθαν περισσότεροι από 700 άνθρωποι. Εκείνη την ημέρα, 350 παιδιά έπαιξαν και έμαθαν για την αιμοδοσία και έτσι γεννήθηκε η ιδέα του σχεδιασμού του πρώτου επιτραπέζιου παιχνιδιού για την αιμοδοσία.

No responses

Be the first to comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.