Καλωσήρθες στην ομάδα του Bloode! Καλωσήρθες Χειμώνα!

Γράφει η Τριάδα Αδαμίδου

 

Σίγουρα το έχεις νιώσει κι εσύ κάθε Σεπτέμβρη με Οκτώβρη. Κάτι πρέπει να υπάρχει ακόμα μετά το καλοκαίρι! Πώς θα περάσει και αυτός ο χειμώνας; Μόνο γραφείο; Γυμναστήριο; Χορό; Μαθήματα; Πώς θα γεμίσουν τώρα τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακά μου; Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, έχει καθιερωθεί πλέον ως εθιμοτυπικό στο πρόγραμμά σου να αναζητάς, να πειραματίζεσαι και να εδραιώνεις τις καινούριες συνήθειες για τον χειμώνα που έρχεται.

Σπαταλάς ώρες αρχικά στα social media, παρατηρώντας από μια «κλειδαρότρυπα» στα update των φίλων σου. Μια γλυκιά νοσταλγία για το καλοκαίρι, παντού αναμνήσεις από το καλοκαίρι που πέρασε, οι πιο γενναίοι κάνουν τα τελευταία τους μπάνια δίνοντας όσο μεγαλύτερη παράταση μπορούν στο καλοκαίρι τους… Μα κανείς δε νοιάζεται για τον χειμώνα που έρχεται μπροστά μας;!

Αποφασίζεις λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα & χόμπι, να κάνεις μια αλλαγή! Και ξαφνικά, εμφανίζεται στην οθόνη σου… το Bloode! Ένας φίλος έκανε like στη σελίδα στο facebook, μια φίλη μοιράστηκε μια δημοσίευση και άλλος ένας την αγγελία που έχει ανέβει για την σύσταση της νέας ομάδας εθελοντών του Bloode! Αφού λοιπόν βλέπεις αυτή την κινητικότητα, αποφασίζεις να εμβαθύνεις λίγο κάνοντας μια μικρή έρευνα.

Μόλις έχεις ανακαλύψει ακόμα μια πλευρά του εαυτού σου: την δίψα για προσφορά και ανησυχίες όπως η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο! Η θέση αυτή στην αγγελία ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Στέλνεις και σου απαντάνε άμεσα. Μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα έχεις παρακολουθήσει ήδη 1 training και η δημιουργικότητά σου έχει μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται! Γνωρίζεις την ομάδα του Bloode – με πόσα άτομα ακόμα μοιράζομαι τις ίδιες αξίες και ανησυχίες;!

Μόλις έγινες μέλος της προσφοράς και της ζήτησης…με την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης! Γιατί όσο υπάρχει προσφορά, θα υπάρχει και ζήτηση. Εδώ όμως υπάρχει ζήτηση αλλά με δυσανάλογα λιγότερη προσφορά. Και τι κάνουμε για αυτό;

Οι σκέψεις λοιπόν σε κατακλύζουν. Και είναι μόνο η Αρχή!

Καλωσήρθες στην ομάδα του Bloode!

Καλωσήρθες Χειμώνα!

No responses

Be the first to comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.