Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας μας για την ενίσχυση της αιμοδοσίας μέσα από την ανάπτυξη του εταιρικού εθελοντισμού, οργανώσαμε τον Νοέμβριο αιμοδοσίες για τους εργαζομένους τριών εταιριών. Με σκοπό τη  δημιουργία μίας ξεχωριστής εμπειρίας για τους  εργαζομένους εφαρμόστηκε το επικοινωνιακό μας πλάνο το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πρόσκληση στην αιμοδοσία μέσω σχετικών άρθρων και video, ενώ επίσης οι εργαζόμενοι γεύτηκαν τα healthy snacks και τους χυμούς μας.  Παρακάτω φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα που είχε η συνεργασία μας με τις εταιρίες, τόσο για τι ίδιες και τους εργαζόμενους τους όσο και για την κοινωνία.


Space Hellas

        

 Για τη Space Hellas η ενεργός μέριμνα για τον άνθρωπο αποτελεί αξία στενά συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της εταιρείας. Πρωτοπόρος στην εθελοντική αιμοδοσία, ενισχύει σταθερά κάθε χρόνο την εταιρική τράπεζα αίματος που έχει δημιουργήσει εδώ και 17 χρόνια. Φέτος,θέλοντας να ενισχύσει τη διοργάνωση της εταιρικής αιμοδοσίας συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Bloode και στις 8/11/2017 πραγματοποίησαν την ετήσια εθελοντική αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Space Hellas τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας είναι εμφανή. Το ποσοστό των εθελοντών αιμοδοτών αυξήθηκε κατά 70% σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη. Προσήλθαν 54 εργαζόμενοι, από τους οποίους κρίθηκαν κατάλληλοι για την αιμοδοσία οι 41.

INTERAMERICAN

 

    Ο Σύλλογος Υπαλλήλων INTERAMERICAN (Σ.ΥΠ.ΙΝ.) στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής» οργανώνει τακτικά αιμοδοσίες για τους εργαζομένους.  Για πρώτη φορά στην αιμοδοσία του Νοεμβρίου,  ο Σ.ΥΠ.ΙΝ. και η Διεύθυνση Εταιρικών Σχέσεων και Υπευθυνότητας συνεργάστηκαν με το Bloode, με στόχο την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και τη μεγαλύτερη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών. Στην αιμοδοσία αυτή συγκεντρώθηκαν  40 φιάλες αίματος, με αποτέλεσμα το 2017 να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος της εταιρίας συνολικά με 72 μονάδες.

 

    

MarineTraffic

   Το MarineTraffic στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 10 χρόνια λειτουργίας του πραγματοποίησε, σε συνεργασία με το Bloode, εθελοντική αιμοδοσία για την στήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ. Η συνεισφορά της εταιρίας ήταν σημαντική αφού μαζεύτηκαν 13 μονάδες αίματος και 20 δείγματα για δωρεά μυαλού των οστών.

 

     

 

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με εταιρίες που δείχνουν τόση ευαισθησία στο σκοπό μας και χαιρόμαστε που καταφέρνουμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους!

 

No responses

Be the first to comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.