Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με μια καμπάνια που περιλαμβάνει άρθρα, εικόνες και quiz.

Στόχος δεν είναι μόνο να αναγνωρίσουμε για ακόμα μια φορά την προσφορά όλων των εθελοντών αιμοδοτών και ιδιαιτέρα όσων είναι ενεργοί στην πλατφόρμα μας αλλά να πείσουμε και νέους να  συμμετέχουν στην παρέα μας και να γίνουν μάρτυρες στο πόσο όμορφο είναι να προσφέρεις κάτι που έχεις.

Η προσφορά αίματος στην Ελλάδα βρίσκετε σε χαμηλά επίπεδα γεγονός που δυσκολεύει τη διευθέτηση τόσο των έκτακτων περιστατικών που προκύπτουν όσο και των σταθερών αναγκών.  Αναγνωρίζουμε ότι η αιμοδοσία είναι μια διαδικασία που πρέπει να έχει θάρρος για να εμπλακείς και να καταβάλεις προσπάθεια για να ξεπεράσεις όποιους φόβους μπορεί να έχεις. Για αυτό το λόγο στο Bloode στήνουμε μια διαδικτυακή γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Σύμμαχοί μας σε αυτή τη προσπάθεια είναι τα sites jenny.gr, talcmag.gr και Boussias Communication.

Εκείνη τη μέρα οι αρχικές σελίδες θα γεμίσουν χρώματα, ενδιαφέροντα άρθρα και ιστορίες που θα πυροδοτήσουν το ενδιαφέρον σου και σε ενημερώσουν για όλα όσο θα ήθελες να ξέρεις γύρω από την προσφορά αίματος και την αιμοδοσία.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου-Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη συντονίσου στο jenny.gr , talkmag.gr και bloode.org!

Αν μετά έχεις ακόμα ενδοιασμούς θα είμαστε στη διάθεσή σου να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία.